ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Hürriyet İlkokulu

eTwinning projesi“FUNMATİK” projemizin ilk adımını attık .

eTwinning projesi kapsamında okulumuzdan Şehnaz Çelebi ve Enes Bozkurt öğretmenlerimizin katılımı ve destekleriyle “FUNMATİK” projemizin ilk adımını attık . Farklı illerden üyelerin yer aldığı ve kurucuların Çorum Tanyeri ilkokulundan Melek Güneri ile Romanya’dan Scoala Vasile Alecsandri okulundan Mariana Blavenstein katılımlarıyla projemizi başlatmış bulunuyoruz.               Projemiz Matematik derslerinde başarısızlığın temel nedeni ilkokul öğrencilerinin matematiğin çok zor olduğunu düşünmeleri, sevmemeleri, anlayamamaları vb. Önyargılı düşüncelerinden kaynaklanıyor. Uygulanacak projemizle bu önyargı en aza indirilecek ve ulusal (LGS, YKS vb.) ve uluslararası (TIMSS’ Uluslararası Eğitimsel Başarı Değerlendirme Teşkilatı (IEA) vb.) sınavlarındaki başarılarını eğlenceli bir şekilde öğreterek artıracaktır. Diğer okullardan veya ülkelerden çocuklarla farklı kültürleri keşfederek,çocuklar iletişim kurarak ve ortak projeler üzerinde işbirliği yaparak iletişim, işbirliği, yaratıcılık ve eleştirel düşünme gibi önemli beceriler geliştireceklerdir. Öğretmenlerimize teşekkür eder,başarılar dileriz...

Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 10:44 - Görüntülenme: 66