ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Hürriyet İlkokulu

Ali YILDIZ - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Adıyaman ili Kahta ilçesi Karatilbe köyünde doğdum. İlkokulu köyde, ortaokulu ve liseyi Kahta İmam Hatip Lisesi´nde okudum. Atatürk Üniversitesinden mezun oldum.Yüksek lisansımı eğitim yönetimi ve denetimi alanında yaptım.  İlk görev yerim Van Erciş İşbaşı İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmenliğidir. Sırayla Van Erciş Dövenci İlköğretim Okulu, Adıyaman Merkez Gisrik İlköğretim Okulu, Kahta Bıldıyan Şehit Bahri Şahin İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 2010 yılının şubat ayında idarecilik sınav puanıyla Büyükbağ İlköğretim Okuluna müdür olarak atandım.17.09.2014 yılına kadar aynı okulda müdür olarak çalıştım.17.09.2014 ile 01.08.2023 yıllara arasında  da Kahta Yahya Kemal İlkokulunda müdür olarak çalıştım.01.08.2023 tarihinde 8(sekiz) yılımı aynı okulda tamamladığımdan  Hürriyet ilkokulunda göreve başladım.

Evli  ve  üç çocuk babasıyım.